49er FX

Maria Rønningen & Helene Næss

Helene Næss og Marie Rønningen representerer Tønsberg Seilforening og de to har etter hvert en lang, internasjonal karriere bak seg. Per i dag er de Norges kanskje fremste medaljehåp i seiling i OL i 2020.

Full Bio

Nacra 17

Nicholas Fadler Martinsen & Martine Steller Mortensen

Nicholas Fadler Martinsen fra Son og Martine Steller Mortensen fra Arendal seiler for KNS, og under VM i 2019 i desember sikret de Norges 6. kvoteplass i OL i Tokyo i 2020. Nå satser de for fullt for å sikre seg en OL-deltagelse.

Full Bio

Laser Std

Hermann Tomasgaard

Hermann Tomasgaard startet sin seilkarriere i Drøbaksund Seilforening, men seiler nå får KNS. Det siste året har han i nesten hver eneste internasjonale regatta plassert seg blant de 10 beste og er et norsk medaljehåp i OL 2020.

Full Bio

Laser Radial

Line Flem Høst

Line Flem Høst seiler på landslaget i Laser Radial. Hun har seilt siden hun var 7 år, og konkurrerer nå i OL-klassen Laser Radial. Hennes store drøm er en medalje i OL.

Full Bio

Finnjolle

Anders Pedersen

Anders Pedersen fra Drøbaksund Seilforening er Norges eneste Finnjolleseiler på et høyt internasjonalt nivå. Han kan vise til en rekke gode internasjonale resultater, og regnes som et medaljehåp under OL i 2020.

Full Bio